Daiktų paieška su metalo ieškikliu ▼
Darže pastebėjote, kad nebeturite taip branginto žiedo? Per pusnis atklampojot iki durų, bet atidaryti jų negalite, nes raktas liko kažkur už Jūsų? Kartu su lapais sugrėbėt ir auskarą? Visą tai praradote. Bet galbūt tik laikinai!

Ieškau pamestų daiktų: monetų, žiedų, grandinėlių, raktų ir k.t. su metalo detektoriumi. Daiktus rasti galiu žemėje, vandenyje iki 15 cm gylio, neaukštoje žolėje, pusnyse, po lapais ir pan. Aplink neturi būti metalinių objektų, daug metalo šiukšlių. Esu sąžiningas, todėl tikrai galite neabejoti, jog nepasisavinsiu Jūsų pamesto brangaus turto. Galėsime ieškoti kartu :)

Atsisakau padėti, jei veikla gali pažeisti Lietuvos Respublikos teisės aktus, ieškoma neleistinų daiktų, neleistinose vietose.

Tai darau savo malonumui, todėl kiekvienu atveju galima tartis dėl laiko, atvažiavimo, sėkmės atveju- padėkos iš jūsų, nesėkmės atveju- liūdesio pasidalinimu bei pabendravimu.

Ieškau Kaune, bei Kauno rajone. Paieškos plotas 3-4 arai.

Susisiekite tel.: +370 630 25362
El.p.: daiktu.paieska@gmail.com
Facebook: Ieškotojas Gytis



Daiktų paieška su vaizdo kamera ▼
Pamestų daiktų ieškau po terasa, vamzdyje, šulinyje su vaizdo kamera- endoskopu.

Ieškoma iki 5 m gylyje, min. 1 cm plyšyje.

Galiu pritraukti su magnetu ar kabliuku. Vaizdo kamera nebijo vandens.

Galite matyti tiesioginį vaizdą ekrane.

Erdvė gali būti neapšviesta- endoskope įmontuotas apšvietimas.

Susisiekite tel.: +370 630 25362
El.p.: daiktu.paieska@gmail.com



Automobilio raktas po sniegu

 

Raktai pamesti sniege

"O ką daryčiau šiais, karantininiais laikais, jeigu išsikviestų mane iš už Kauno ribų - ar važiuočiau padėti?" - taip jau buvau pagalvojęs iškart, kai žemę nuklojo sniego kilimas, kuris ne tik kelia džiaugsmą, bet ir kartais praryja kišenės turinį. Būtent šį kart taip ir nutiko žvejui Alvydui.

Vyrui užteko tik išlipti iš automobilio, apsidairyti bei įvertinti ledo storį, ir grįžti atgal į automobilį, kur jau jo laukė nemalonus siurprizas - mašinos rakteliai per minutę tiesiog išgaravo iš kišenės. Ne kokia žvejybos pradžia, ar ne? Antro rakto nėra, automobilio tempti galimybės nėra. Visa tai nutiko netoli Kauno, Išlauže, todėl sulaukęs pagalbos skambučio, įvertinęs riziką (įsijungiau "Waze" pažiūrėti, ar policijos postai nesutrukdys man sėkmingai nuvykti) nusprendžiau padėti. Pamaniau, kad tokią išvyką iš miesto galima laikyti "ypatingu atveju" (grįžtant tai pasitvirtino).

Nuvykus prie vandens telkinio vyriškis ir jo žmona jau buvo nusikasę labai nedidelį plotą sniego, kuriame Alvydas ir tebuvo nuėjęs 15 didelių žingsnių pirmyn ir atgal, tačiau raktų neradę sugalvojo teisingą išeitį - paiešką metalo detektoriumi. Kol aš su pastaruoju "šukavau" metalo šiukšlių kupiną takelį, šeimyna ne kartą mašinoje padarė kratą. Detektoriumi patikrinome ir patį žveją - galbūt rakteliai stebuklingai įstrigo jo daugiasluoksniame kostiume?! Tačiau tiesa išaiškėjo tik po pusantros valandos paieškos - penkis, ar net daugiau kartų "nuskanavus" takelį, nusprendžiau patikrinti tašką prie automobilio bagažinės... nors žvejas ir minėjo, kad buvo ten, bet dėl neaiškių sau priežasčių, tik vilčiai rasti raktus mažėjant, nusprendžiau atidžiau patikrinti ir vietą prie automobilio galo. Raktai buvo stipriai įminti į sniegą. Pagaliau! Blizgančiam žiedui pasirodžius labai visi apsidžiaugėme!

Žinoma grįžtant atgal į Kauną pakliuvome į karantino reidą. Tiek aš, tiek mano kišenė džiaugiasi policija, kad į tokį atvejį buvo pažiūrėta žmogiškai, ir be jokių didesnių klausimų, priekyje važiuojantiems ekipažams paaiškinus situaciją, man tiesiog buvo palinkėta saugaus kelio.

Pagalba pametus raktus:
daiktu.paieska@gmail.com arba facebook: https://www.facebook.com/IeskotojasGytis

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą